Strani

četrtek, 13. december 2012

Sveži obloženi kruhki s sušenim paradižnikom VS. okusen sendvič


Jesti barve

Pri pripravi privlačnih jedi je zelo pomemben njihov videz, pri obloženih kruhkih so ključne barve. Naj bo ena sveža, živa. 

Kruh narežemo, nanj pa lahko položimo skorajda vse, kar najdemo v hladilniku – mi smo naleteli na optimalno kombinacijo mehkega sira, zelene solate, sušenega paradižnika in oliv. Bistvena pa je prav solata, ki razbije monotone barve kruhkov. Velik kos praznične mize pojemo z očmi.


Za manj praznično različico pa si lahko pripravimo sendvič, ki ga odnesemo na pot.





Sintalovo novoletno darilo smo skrbno izbrali tako, da si z izdelki iz njega zlahka popestrimo domači praznični jedilnik in vsakdanjik.

Več predlogov za praznični jedilnik:
Sočen zrezek s brusnično omako? Svinjska ribica ali pljučna?
Sveži obloženi kruhki s sušenim paradižnikom VS. okusen sendvič?
Krožnik oliv, sušenega paradižnika v olju in sira?
Čokoladni kolač z gozdnimi sadeži?
Kaša s cimetom in čokolado? Za zajtrk ali večerjo?
Kava ali čaj za na pot?

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Za objavo komentarja po vnosu teksta izberite profil iz spodnjega spustnega seznama in kliknite gumb Objavi.

Prosimo, da pri komentiranju upoštevajte pravila strpne razprave.