ponedeljek
štajerski fižol, klobasa
pečen piščanec, rizibizi, solata
torek
segedin
goveji zrezek v omaki, kruhova štruca, solata
sreda
mesno-zelenjavni ragu
svinjska pečenka, zmečkan krompir, solata
četrtek
ričet, šink
puranji zrezek v gobovi omaki, svaljki, solata
petek
srčki s krompirjem
pečenica, kislo zelje, matevž
štajerski fižol, klobasa
pečen piščanec, rizibizi, solata
torek
segedin
goveji zrezek v omaki, kruhova štruca, solata
sreda
mesno-zelenjavni ragu
svinjska pečenka, zmečkan krompir, solata
četrtek
ričet, šink
puranji zrezek v gobovi omaki, svaljki, solata
petek
srčki s krompirjem
pečenica, kislo zelje, matevž
Dragi gostje, za vsa vprašanja, predloge in kritike smo vam z veseljem na voljo v živo v restavraciji, na telefonski številki 01 513 01 40 in na Sintalovem Facebooku.
Uravnotežena prehrana ima velik vpliv na dobro počutje in zdravstveno stanje. Zdravniki pa pravijo, da so za ohranjanje zdravja zelo pomembni tudi redni preventivni zdravstveni pregledi, ki jih lahko opravite na ZVD.
Iščete zaposlitev? Zaposlitev v Sintalu
V restavraciji je na voljo seznam alergenov, ki jih vsebujejo jedi. Restavracija Viktorija - Sintal nudi tudi odlične pizze in druge jedi po naročilu. Restavracija Sintal je odprta od 6. do 16. ure. Za vašo lakoto in žejo skrbimo od ponedeljka do petka, ob sobotah, nedeljah in praznikih pa tudi mi nabiramo moč.
_________________________
Dragi gostje,
v naši kuhinji uporabljamo živila, ki so lahko za nekatere od vas alergeni. Pri jedeh, v katerih so ta živila sestavina, so označena s številko. V vseh jedeh pa se lahko pojavljajo v sledeh. Vse, ki bi lahko imeli kakršne koli težave s temi živili, vas prosimo, da se posvetujete z našim prijaznim osebjem. 1 - pšenična moka (gluten), 2 – raki, 3 – jajca, 4 – ribe, 5 - arašidi, 6 - soja (lecitin), 7 – mleko/sir (laktoza), 8 – oreščki, 9 - zelena, 10 – gorčica, 11 – sezam, 12 - žveplo (v vinu), 14 – mehkužci.
Ni komentarjev:
Objavite komentar
Za objavo komentarja po vnosu teksta izberite profil iz spodnjega spustnega seznama in kliknite gumb Objavi.
Prosimo, da pri komentiranju upoštevajte pravila strpne razprave.